Silva Metsänäyttely
8. - 9.9. 2023

Tule, näe ja koe Silva!

Näyttelyalue: Linnunlahdentie 1, Joensuu

Vastaa kävijäkyselyyn!

Hei kävitkö Silva Metsänäyttelyssä Joensuussa 8.-9.92023 Joensuussa?

Haluaisimme kuulla mielipiteesi tapahtumasta.

Voit halutessasi osallistua myös arvontaan, jonka palkintona on vuorokauden majoituspaketti kahdelle henkilölle Kolilla.

Linkki kyselyyn

 

Näyttely avoinna

Näyttely on pääsymaksuton ja avoinna perjantaina 8.9.2023 klo 10-18 ja lauantaina 9.9.2023 klo 9-17.

Yleisöpaikoitus

Silva Metsänäyttely sijaitsee Joensuun Laulurinteellä noin kilometrin päässä torilta, osoitteessa Linnunlahdentie 1. Yleisön maksuttomat paikoitusalueet sijaitsevat näyttelyalueen läheisyydessä Länsikadun ja Linnunlahdentien varrella ja näihin pääsee seuraamalla opasteita ja liikenteenohjausta.
Joensuun kaupungin kadunvarsilla on vuoropysäköinti, seuraa liikennemerkkien opastusta välttääksesi pysäköintivirhemaksua.

Ohjelmat

Ilja_studiokuvaus-12
Ohjelmat lavalla juontaa Ilja Teppo

Monipuolisilla näyttelyosastoilla riittää nähtävää ja keskusteltavaa pidemmäksikin aikaa.  Työnäytökset esittelevät koneita ja tekemistä käytännössä. Taitajien torilta löytyvät monipuoliset, paikalliset elintarvikkeet, käsityöt ja luomutuotteet kotiin viemisiksi.

Ruoka ja kahvi

Silva näyttelykentällä on useita ruokailu- ja kahvipisteitä. Silvassa ei tarvitse olla nälkäisenä tai janoisena, täydellä vatsalla jaksaa tutustua näyttelyyn. Tarjolla on mm. villisikamakkaraa, hodareita, burgereita ja hirvimakkaraperunoita. Ja kun Pohjois-Karjalassa ollaan, niin Sultsinabaari tarjoaa perinteisiä herkkuja.

Silva Ravintola-kahvilapisteessä on tarjolla monipuolisia annoksia ja voit istahtaa nauttimaan niitä rauhassa:

Kalaa moneen tapaan: voissa paistetut muikut, savustettua lohta, Prihan kalalautanen, annokset sis. paistetut perunat, vihannekset ja talon kastikkeena tartar tai valkosipuli ja Fish and ships.

Lihaisampana vaihtoehtona: Hirvimakkaraperunat, hirvipyörykät ja hirvibulled, Buffalo chicken strips (paneroitu broilerin sisäfile), annokset ovat maalaisranskalaisilla, lämpimillä vihanneksilla, coleslaw- salaatti ja talon kastike bbg tai valkosipuli

Kasvisvaihtoehtona: Kasvispyttipannu härkiksellä

Kahviosta tarjolla: kahvi, lettu, munkki/kahvileipä ja suolaisena vaihtoehtona sämpylä

 

Karelia à la carte kahvila tarjoaa paikallisia tuotteita kahvin ja teen kera sekä makeita että suolaisia vaihtoehtoja.

 

Jäätelökioskista saa paikallista jäätelöä ja kahvia. Ja suun saa makeaksi karkkipisteestä.

Näytteilleasettajat

Monipuolisilla näyttelyosastoilla riittää nähtävää ja keskusteltavaa pidemmäksikin aikaa.  Työnäytökset esittelevät koneita ja tekemistä käytännössä. Taitajien torilta löytyvät monipuoliset, paikalliset elintarvikkeet, käsityöt ja luomutuotteet kotiin viemisiksi. Voit selata näytteilleasettajalistaa oikealta liukusäätimestä tai vaikka tallentaa tai tulostaa sen oikealla yläkulmassa olevasta valikosta.

Järjestäjät

Yhteistyössä

Tulevaisuusrahasto

Pohjois-Karjalan
Maataloussäätiö