Silva Metsänäyttely

8. - 9. 9.2023 JOENSUU

Kävijälle

Näin löydät perille ja viihdyt vieraanamme

Näytteilleasettajalle

Ohjeet ja ilmoittautuminen

Medialle

Aineistot ja uutiset, yhteistyökumppanit

Silva Metsänäyttely tulee taas!

Silva Metsänäyttelyä on järjestetty Joensuun seudulla vuodesta 1999 alkaen. Nyt on vuorossa jokahdeksas Silva Metsänäyttely. Näyttelyn järjestämisalueet ovat  vaihdelleet ja nyt kolmannen kerran olemme Joensuun Laulurinteellä. Edelliset Silva Metsänäyttelyt ovat keränneet n. 25 000 kävijää päivien aikana. Silva on pääsymaksuton koko perheen tapahtuma sekä ammattilaisten kokoontumispaikka. Monipuoliset osastot palvelevat näyttelyvieraita luonnontuotteista puukauppaan ja koneisiin sekä luontoelämyksistä uusiin innovaatioihin. Tuotetorilla esittäytyvät
pienyrittäjät esittelevät monipuolisia tuotteitaan. Silva Metsänäyttely tarttuu ajankohtaisiin metsäasioihin iloisella otteella. Kohdataan Silvassa!

Metsän merkitys entistä tärkeämpi

Metsässä on mahdollisuus. Keskusteluun ovat nousseet ennen näkemätön huoli huoltovarmuudesta, metsän mahdollisuudet fossiilisista energialähteistä luopumisessa, puun uudet innovaatiot ja
luonnontuotteiden kasvava kysyntä. Myös luontomatkailun nousu ja metsäluonnon kasvava merkitys harrastus- ja rentoutumispaikkana ovat tätä päivää. Silva Metsänäyttely tarjoaa karjalaisen areenan tälle metsän koko kirjolle.

Olen kiinnostunut osallistumaan Silvaan

Täytä tiedot lomakkeella, olemme yhteydessä pikimmin.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä

Jos jokin Silvaan liittyvä asia mietityttää, meihin voit aina olla yhteydessä puhelimella, sähköpostilla tai oheisen lomakkeen kautta! Selvitellään asia yhdessä.

Anu Pesonen
Näyttelyn johtaja

p.040 301 2436

ProAgria Itä-Suomi
Tehtaantie 6 B
80400 Ylämylly

Leila Laukkanen
Näyttelypäällikkö, paikkojen myynti

p. 0500 245 513

Suomen metsäkeskus
Siltakatu 20
80100 Joensuu

Tavoitat myös:

sähköposti: silvametsanayttely@gmail.com

Facebook

Instagram

Näyttelytoimisto
8.9. 2023 klo 10-18
9.9. 2023 klo 9-17

Järjestäjät

Yhteistyössä

Tulevaisuusrahasto